نحوه اخذ ویزای تایلند

نحوه اخذ ویزای تایلند

در این مقاله از سری مقالات ماهان فلای به توضیح در مورد ویزای تایلند و نحوه اخذ ویزای تایلند و اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای تایلند و شرایط و نرخ های ویزای تایلند، مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای تایلند می پردازیم با ماهان فلای همراه شوید.

توضیح مختصری درباره تایلند 

تایلند کشوری میباشد در شبه جزیره هندوچین و پایتخت این کشور نیز بانکوک میباشد زبان رسمی این کشور یعنی تایلند ، تایلندی بوده و واحد پولی آنها نیز بات بوده اکثر موردم تایلند بودایی هستند اما اقوام دیگری نیز انها را تشکیل می دهد.اگر از آب و هوای تایلند بگویم دارای آب و هوای گرمسیری بود با سه فصل. حالا به که به صورت مختصر در مورد تایلند اطلاعات کسب کردید بریم سراغ ویزای تایلند که در واقع مبحث اصلی ما در این مقاله از ماهان فلای میباشد.

انواع ویزای تایلند

1- ویزای توریستی تایلند

2- ویزای کاری تایلند یا ویزای تجاری تایلند

3- ویزای تحصیلی تایلند

4- ویزای ترانزیت تایلند

حالا به صورت تک تک این ویزای های تایلند را (که به صورت فهرست وار در بالا نام برده ایم ) توضیح می دهیم :

1- ویزای توریستی تایلند

همه ساله تعداد زیادی از افراد به این کشور سفر می کنند . این نوع از ویزا به افرادی داده میشود که هدف آنها از سفر به تایلند ، تفریحی توریستی و گردشگری بود.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای توریستی تایلند:

اصل پاسپورت ؛ شما به حداقل شش ماه اعتبار

عکس 3*4 ؛ با زمینه سفید (بدون رتوش و به صورت واضح و از روبرو)

تکمیل فرم ؛ درخواست اخذ ویزا و سایر اطلاعات شخصی شما

تمکن مالی ؛ به مقدار و میزانی حداقل اعلامی سفارت این کشور، که باید به تایید و مهر بانک رسیده باشد.

رزرواسیون هتل در تایلند

رزرو بلیط رفت و برگشت تایلند

پرداخت هزینه های مربوط به صدور و اخذ ویزا

اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

بیمه نامه مسافرتی

2- ویزای کاری و تجاری  تایلند (ویزای سرمایه گذاری)

این نوع از ویزای برای افرادی صادر میشود که قصد سرمایه گذاری و یا بهتر بگوییم توانایی سرمایه گذاری و یا توانایی خاص کاری دارند، صادر میگردد . در این مورد یعنی اخذ ویزای کاری و یا تجاری تایلند متقاضی باید موسسه ای و یا کارفایی در تایبند پیدا کند تا بتواند از طریق دعوت نامه ویزا اخذ نماید. در این مورد پس از اینکه ویزای شما اعتبارش تمام شد می توانید در صورت تمایل به ادامه کار و فعالیت این ویزا را تمدید نمایید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کاری یا تجاری تایلند:

عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید کاملا واضح و از روبرو

پاسپورت شخص متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار

گواهی عدم سوء پیشینه 

دعوتنامه کتبی ارسالی از کارفرما و یا موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارید

شناسنامه و کارت ملی متقاضی

پر کردن فرم درخواست و اطلاعات شخصی فرد متقاضی 

سند ازدواج ( در صورت متاهل بودن متقاضی به همراه شناسنامه تمامی اعضای خانواده)

و اخر از همه پرداخت هزینه مربوط به اخذ و دریافت ویزا

3- ویزای تحصیلی تایلند

همانطور که از نام این ویزا پیداست ، این ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصدشان از سفر به کشور تایلند ، تحصیل بوده. دوستان عزیز توجه داشته باشید که قبل از اینکه برای دریافت ویزای تحصیلی کشور تایلند اقدام نمایید از دانشگاه و موسسه مربوطه باید تاییدیه کتبی دریافت کنید سپس به سفارت این کشور مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی تایلند : 

نامه تاییده و پذیرش متقاضی از یکی از موسسات و دانشگاه های تایلند

ریز نمرات تحصیلی متقاضی مورد نظر

اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار

عکس 3*4 با زمینه سفید و از روبرو به صورت کاملا واضح (بدون رتوش)

مدارک تحصیلی

گواهی عدم سوء پیشینه 

اصل کارت ملی و شناسنامه متقاضی

مدارک مربوط به تایید سلامت متقاضی 

و آخر از همه پرداخت هزینه های صدور ویزا و اخذ ویزای تحصیلی تایلند

4- ویزای ترانزیت تایلند 

این نوع از ویزا به افرادی داده میشود که مقصد نهایی سفرشان کشوری دیگر است اما توقف چند ساعته و یا یک روزه در خاک کشور تایلند را دارند و بر همین اساس متقاضی باید پاسپورت و بلیط نهایی سفر خود را به مامورین ارائه دهند.

آدرس سفارتخانه تایلند در تهران

بهارستان ، روبروی بیمارستان طرفه ، کوچه استقلال ، پلاک 4 

شماره تلفن سفارت تایلند : 021-77531433

شماره فکس سفارت تایلند : 021-77532022

راهنما خرید بلیط هواپیما تایلند

دوستان عزیز ماهان فلای در حال حاضر دو ایرلاین : ایران ایر و ماهان ایر به دو شهر بانکوک و پوکت تایلند پروازهای مستقیم دارند.

همچنین اضافه می نماییم که ایرلاین های اتحاد ، ترکیش ، امارات ، قطری ، ایرفلوت ، گلف ایر نیز امکان پرواز با یک توقف به تایلند را دارند.



بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.


جستجوی جدید
×

راهنمای نصب اپلیکیشن iOS

English العربی

1. در مرورگر سافاری در نوار پایین همین صفحه این دکمه را فشار دهید :

2.در منو باز شده ردیف پایین را به سمت چپ بکشید (در iOS13 به سمت بالا بکشید) و این دکمه را فشار دهید :

3. در بالای صفحه این دکمه را فشار دهید :

4. پس از بستن مرورگر، آیکون اپلیکیشن به گوشی شما اضافه شده و آماده استفاده میباشد.

1.في أسفل متصفح Safari ، انقر فوق :

2.في القائمة المنبثقة ، اسحب الصف السفلي إلى اليسار (iOS13 اسحب إلى أعلى) واضغط على هذا الزر:

3. في الجزء العلوي من الشاشة ، اضغط على هذا الزر:

4. بعد إغلاق المتصفح ، أيقونة التطبيق على الهاتف لقد أضفت وجاهزة للاستخدام.

1. In the toolbar on the bottom of the Safari browser, click on :

2. Select the :

3. In the next step, in the top right corner, click on :

4. A shortcut of the app will appear on your home screen, and the app is ready to use.